LYN 1896 tar fatt på neste skritt mot toppen

Nå skal alle med et hjerte for fotball og LYN igjen mobiliseres for å være med på en unik reise i Norsk Fotball. Og det skal vi gjøre sammen med våre supportere.

Når vi nå fortsetter ferden tilbake mot toppen av norsk fotball ønsker vi at det skal være med enda flere supportere og aksjonærer i ryggen. Våre supportere ER Lyn 1896 AS. Vi er både stolte, takknemlige og ydmyke over å kunne si at vi sammen skaper en helt unik reise i Norsk Fotball sin historie.

Derfor gjør vi det igjen. På vår vei tilbake mot toppen skal vi bygge en identitet og et eierskap som danner grunnlag for livslang eksistens. Sammen står vi sterkere, sammen er vi bedre rustet og sammen skal vi fortsette vår vei tilbake mot Eliteserien. Nå tar vi neste skritt på veien og fortsetter satsingen og bygger videre på det brede eierskapet.

Ved forrige folkefinansiering i 2021 fikk vi med oss nesten 2000 aksjonærer og bred oppmerksomhet i mediene om vår banebrytende modell i norsk fotball. På under en uke hadde disse 2000 med hjerte for fotball og hjerte for LYN samlet sammen nesten 10 millioner kroner, som blant annet la grunnlaget og sikret opprykk i 2022.

Denne gangen håper vi å bli enda flere aksjonærer med eierskap til klubben. Noen av oss spiller for Lyn 1896, spiller for andre klubber i inn- og utland, er trener for barn og unge i breddeidretten, bor i Bergen, Tromsø eller Kristiansand, er radiovert, finanstopp, jobber i barnehage, som lærer eller er bilselger. Dette er Lyn 1896; vi er stadig vanskeligere å slå på banen, og på tribunen er vi uslåelige.

Bli aksjonær i LYN 1896

Kjøp aksjer
Kjøp aksjer