Vi skal tilbake

Endelig kan vi tillate oss å se oppover og fremover, takket være alle dere som har et hjerte for klubben. Med så mange lojale investorer i ryggen var et opprykk eneste tilbakebetaling, derfor var lettelsen enorm!

2022 har vært en lagseier som ikke ville vært mulig uten alle dere som i dag eier en del av klubben. Vi er mer enn 2000 aksjonærer med en felles målsetting: Lyn skal tilbake til toppen av norsk fotball!

Vi har stått i mange veiskiller og tøffe utfordringer, derfor er vi bedre rustet når tiden er inne og vi er tilbake på den største scenen. Og når vi er tilbake der vi hører hjemme, gleder vi oss til å fortelle historien om klubben som ble levende begravd, kjempet seg tilbake på banen og ble eid av supporterne. 

Er det noe vi har lært, så er det at fotballen tilhører folket. Fotballens sterkeste kraft er identitet. Vi forsvant med et pennestrøk, men når vi kommer tilbake er vi enda flere og er Norges mest demokratiske klubb. Vi er i dag den rake motsetningen til alle andre, fordi vi har lært av våre feil.  

På vei tilbake til Eliteserien skal vi bygge et vinnerlag på banen, legge til rette for morgendagens spillere, samtidig skal vi bygge en uslåelig identitet og tilhørighet utenfor banen. Det er fortsatt noen fjell som gjenstår på vår felles reise, men når vi er der, er vi sammen! 

Identitet og tilhørighet kan ikke kjøpes for penger. Men, innflytelse og eierskap får du som aksjonær i Lyn. Enten du allerede er aksjonær og ønsker en større eierandel i Lyn, eller vil ha en bit av fellesskapet, er dette en unik mulighet til å investere i fremtidens norske fotballmodell: https://invester.lyn1896.no/

I fjor fikk vi med oss 1940 aksjonærer, så langt har 375 tegnet seg på årets emisjon. Ingen bidrag er for små, det er summen av oss alle som skal danne grunnlaget for fortsettelsen. 

Og hvis du er usikker på om dette er en investering som gir avkastning: Se for deg når vi spiller vår første hjemmekamp i Eliteserien og er mer enn 3000 supportere som eier klubben vi elsker. Det er avkastning når Trøim´s disipler kommer på besøk!

Kjøp aksjer
Kjøp aksjer